GAZİOSMANPAŞA ÖMER ALBAYRAK ORTAOKULU

Vizyon: 21.Yüzyıl teknolojik gelişmelerine ayak uydurabilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, kültürüne, tarihine sahip çıkan her yönüyle örnek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca ortaöğretim kurumlarınca referans olarak gösterilen bir okul olmaktır

Misyon: İçinde yaşadığı toplumun değerlerine sahip çıkan, zaman içinde değişime açık olabilen, eleştirel düşünebilen, problem çözebilen, varlığının farkında olabilen, amacı olan, realist, ılımlı, zorluklara direnebilen bireyler için çalışmaktayız.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışmasında Kimya dalında ilçe birincisi ve bölge üçüncüsü olmuştur.

Saatler: DERS BAŞLAMA:08.30 BİTİŞ:15.05
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: SERVİS GÜZERGAHIMIZ KISITLI OLUP ATANAN ÖĞRETMENLERİMİZİN AŞAĞI TOKİ VEYA YUKARI TOKİDEN EV TUTMASI GEREKMEKTEDİR. DETAYLI BİLGİ İÇİN OKUL MÜDÜRÜMÜZ SUAT TAŞ (0 553 807 92 13) İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZ TÜBİTAK 2204-B ORTAOKUL ARAŞTIRMA YARIŞMALARINA KATILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda ortaokulda 6 şube bulunmaktadır.

Telefon - 90 553 807 92 13

WEB - https://gaziosmanpasaomeralbayrakoo.meb.k12.tr